Εισαγωγή στην οδήγηση με χιονοστιβάδα στην Πολιτεία του Μίσιγκαν

snowmobile

Ποτέ δεν λείπουν οι πιθανότητες να συμμετάσχετε σε έναν εορτασμό της Ημέρας Χιονιού του Pure Michigan. Σύμφωνα με τη Διεθνή Ένωση Κατασκευαστών Χιονοστιβάδων, υπάρχουν περισσότερα από 200.000 οχήματα χιονιού εγγεγραμμένα στην πολιτεία. Επιπλέον, η πολιτεία φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες διαδρομές στη χώρα, καθιστώντας μια ημερήσια εκδρομή με snowmobile τον ιδανικό τρόπο για να δείτε το χειμερινό τοπίο.

Υπάρχει πληθώρα ευκαιριών για όποιον ενδιαφέρεται να πάει σε μια εκδρομή με snowmobile, καθώς υπάρχουν πάνω από 6.500 μίλια περιποιημένων διαδρομών snowmobile που εκτείνονται από τη χερσόνησο Keweenaw μέχρι την πολιτειακή γραμμή στο νότιο τμήμα του Μίσιγκαν. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα έχετε την ευκαιρία να αγωνιστείτε σε παγωμένες λίμνες (αν και θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε τις συνθήκες), να διασχίσετε πυκνά δάση και να κάνετε pit stop σε οικισμούς που είναι φιλόξενοι για ένα ζεστό δείπνο και καλή παρέα . Ακολουθεί μια λίστα με μερικούς από τους κορυφαίους προορισμούς για snowmobile σε όλη την πολιτεία για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε την περιπέτειά σας για την ημέρα του χιονιού!

ΑΝΩ ​​ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Κάθε άτομο που του αρέσει να οδηγεί χιονοστιβάδα θα πρέπει να συμπεριλάβει τη διάσχιση της Άνω Χερσονήσου του Μίσιγκαν στη λίστα με τα «πράγματα που πρέπει να κάνει πριν πεθάνει». Μόνο εντός του UP, υπάρχουν περισσότερα από 3.000 μίλια περιποιημένων διαδρομών, πολλές από τις οποίες προσφέρουν εκπληκτική θέα και εξαιρετικές συνθήκες οδήγησης. Εξερευνήστε αυτό το μοναδικό στο είδος του χειμωνιάτικο φαινόμενο ταξιδεύοντας στα σπήλαια πάγου Eben ή στο Grand Island Ice Caves. Από τη θέση του έλκηθρου σας, θα έχετε μια νέα προοπτική για μέρη όπως το Tahquamenon Falls State Park και το Pictured Rocks National Lakeshore. Εναλλακτικά, μπορείτε να φτάσετε στα σπήλαια πάγου Eben.

Μαρκέτα

Το Marquette φιλοξενεί ένα μεγάλο δίκτυο μονοπατιών που περιλαμβάνει έξι μονοπάτια που έχουν περιποιηθεί και μερικές από τις ωραιότερες φυσικές χιονοπτώσεις που μπορείτε να βρείτε οπουδήποτε στην πολιτεία του Μίσιγκαν. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί η Marquette πρέπει να βρίσκεται στο ραντάρ κάθε snowmobiler, δεδομένης της ποικιλίας των επιλογών ξενοδοχείων που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τα μονοπάτια και της πληθώρας γαστρονομικών εναλλακτικών που είναι διαθέσιμες.

Παράδεισος

Η πόλη ονομάστηκε κατάλληλα Παράδεισος, επειδή είναι ένα όνειρο αναψυχής με εκατοντάδες μίλια περιποιημένες διαδρομές με snowmobile και μια μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων. Οι επισκέψεις στο Tahquamenon Falls State Park (το οποίο απέχει μόλις 16 χιλιόμετρα!) και το Whitefish Point Lighthouse θα εξασφαλίσουν ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τις χειμερινές σας διακοπές.

Δομοποίηση

Εκτός από το ότι αναγνωρίζεται ως ένας από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς για οικογένειες, το Munising είναι γνωστό ως η “Πρωτεύουσα των Χιονοστιβάδων της Μεσοδυτικής!” Το δίκτυο των περιποιημένων μονοπατιών για snowmobile στην κομητεία Alger αποτελείται από 10 διαφορετικά μονοπάτια και εκτείνεται σε συνολική απόσταση 300 μιλίων. Όχι μόνο οι διαδρομές είναι εκτεταμένες, αλλά έχουν και σκηνικά που κόβουν την ανάσα, με όμορφα δέντρα που έχουν καλύψει πρόσφατα το φρέσκο ​​χιόνι. Για όσους σχεδιάζουν παρατεταμένες διακοπές κατά τη διάρκεια του χειμώνα, υπάρχει πληθώρα ξενοδοχείων σε αυτήν την περιοχή.

Sault Ste. Μαρία

Snowmobiling στο Sault Ste. Μαρία

Snowmobiling στο Sault Ste. Μαρία | Φωτογραφία που ελήφθη μέσω της γενναιοδωρίας του Visit the Sault Ste.

Πάνω από εκατό μίλια πίστες για snowmobile μπορούν να βρεθούν στην εκπληκτική περιοχή του Sault Ste. Μαρία. Αυτά τα μονοπάτια συνδέουν τους αναβάτες με το Newberry, το Paradise, το Strongs, το Pickford, το Cedarville και το St. Ignace για μια εμπειρία στην ανατολική Άνω Χερσόνησο που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Η πόλη φιλοξενεί επίσης το International 500, το οποίο είναι ο πιο διάσημος αγώνας snowmobile στο Μίσιγκαν και λαμβάνει χώρα στο 1-500 Snowmobile Race Track.

ΚΑΤΩ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

Δεν βρίσκονται όλα τα διάσημα μονοπάτια πεζοπορίας του Μίσιγκαν στην Άνω Χερσόνησο. Μάθετε γιατί οχήματα χιονιού από όλο τον κόσμο έρχονται στην Κάτω Χερσόνησο του Μίσιγκαν για τις καλύτερες συνθήκες και τις πιο διατηρημένες διαδρομές.

Γκέιλορντ

Snowmobiling στο Gaylord

Φωτογραφία που παρέχεται από τον χρήστη του Instagram heathmcf047, η οποία δείχνει snowmobiling στο Gaylord

Snowmobiling στο Gaylord Η θέση του Μίσιγκαν, που βρίσκεται στη ζώνη χιονιού του βόρειου κάτω Μίσιγκαν, το καθιστά ιδανική πολιτεία. Επειδή αυτή η περιοχή δέχεται περισσότερες από 180 ίντσες χιονιού κάθε χρόνο κατά μέσο όρο, προσφέρει μερικές από τις καλύτερες συνθήκες για snowmobiling που μπορείτε να βρείτε. Εκτός από την ελαφριά και αφράτη χιονόπτωση που προκαλείται από το φαινόμενο της λίμνης, υπάρχουν περισσότερες από δώδεκα εναλλακτικές λύσεις διαμονής στην περιοχή Gaylord από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε για να απολαύσετε τις μέρες σας στο μονοπάτι.

Cadillac

Πάνω από διακόσια πενήντα χιλιόμετρα μονοπατιών στην Cadillac έχουν διατηρηθεί σε παρθένα κατάσταση. Το δίκτυο μονοπατιών εκτείνεται από βορρά προς νότο, καθιστώντας το ιδανικό για να περάσετε τη μέρα σας στο έλκηθρο. Μπορείτε να βρείτε μονοπάτια στο Fred Meijer White Pine Trail State Park, ένα από τα οποία ονομάζεται White Pine Trail. Το γραμμικό μονοπάτι εκτείνεται για συνολικά 92 μίλια, με ένα υπάρχον τμήμα να εκτείνεται σε 88 μίλια μεταξύ Cadillac και Grand Rapids.

Η County του Sanilac

Εκατό μίλια τέλεια διατηρημένων μονοπατιών μπορούν να βρεθούν στο Sanilac, τα οποία βρίσκονται όλα σε ιδιόκτητη έκταση. Ζήστε τη μεγαλοπρέπεια ενός χειμώνα του ανατολικού Μίσιγκαν απολαμβάνοντας το μονοπάτι των Snowmobile Thumbs Up και τη χιονόπτωση που το συνοδεύει. Φροντίστε να σταματήσετε από το Sanilac Shores Underwater Preserve και το Port Sanilac Lighthouse αν βρεθείτε στη γειτονιά. Και οι δύο αυτές τοποθεσίες είναι πολύ πανέμορφες.

η κομητεία Allegan

Η χιονόπτωση με αποτέλεσμα τη λίμνη που καλύπτει τις διαδρομές των 98 μιλίων της κομητείας Allegan δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για μια συναρπαστική εκδρομή με snowmobile. Το Allegan προσελκύει αναβάτες από όλη τη Midwest λόγω του εκπληκτικού τοπίου και των εξαιρετικών συνθηκών οδήγησης. Φροντίστε να κάνετε μια βόλτα στους παλιούς δρόμους του Allegan και να συμμετάσχετε σε μία από τις πολλές εκδηλώσεις που διοργανώνει αυτή η πόλη σε σταθερή βάση.

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΧΙΟΝΟΜΟΠΙΛΙΣΤΙΚΩΝ

Snowmobiling στο Μίσιγκαν

Snowmobiling στο Μίσιγκαν (Εικόνα που παρέχεται από την Pure Michigan),

Το Snowmobiling είναι ένα χόμπι που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια και είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό όταν γίνεται με άλλους ανθρώπους. Ή, μπορεί να γίνετε μέλος σε ένα από τα περίπου 110 κλαμπ snowmobiling της πολιτείας και να διευρύνετε αμέσως το μέγεθος της οικογένειάς σας. Αυτά τα κλαμπ, τα οποία έχουν διασκεδαστικά ονόματα όπως τα Twisting Trails Sno Braves out of Twin Lakes και τα Cheboygan Trailblazers, παρέχουν ένα κοινωνικό περιβάλλον ενώ παράλληλα διασφαλίζουν την ασφάλεια των αναβατών κατά τη διάρκεια ομαδικών βόλτων.

Η International Snowmobiler Manufacturers Association ενθαρρύνει όσους είναι νέοι στο snowmobiling να εγγραφούν σε ένα τοπικό κλαμπ, ώστε να μπορούν να μάθουν για τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις βελτιώσεις στο έλκηθρο και επίσης να απολαύσουν τα κοινωνικά στοιχεία που συνδέονται με τις βόλτες με το κλαμπ και τις γιορτές.

Πρόσφατη ανάρτηση

Έχετε οποιαδήποτε ερώτηση;

Στείλτε μας ένα μήνυμα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Κατηγορίες