Κράνη για Snowmobile

snowmobile

Το πρώτο καλύτερο κράνος διπλής προσωπίδας μοτοσυκλέτας Flip Up Modular Full Face: Μοτοσικλέτα ILM

Προκειμένου να βελτιώσει την εμπειρία, η ILM παρουσιάζει ένα νέο αρθρωτό κράνος που είναι ελαφρύ και απίστευτα ευχάριστο στη χρήση. Το φως LED διευκολύνει την καλή ορατότητα τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και τη νύχτα, ακόμη και σε βαθύ χιόνι.

Θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα κράνη για snowmobile επειδή έχει λάβει άδεια DOT και είναι κατασκευασμένο για να παρέχει προστασία από κρούση σε περίπτωση ατυχήματος. Οι αναβάτες έχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για να επιλέξουν το κράνος της επιλογής τους χάρη στη μεγάλη ποικιλία μεγεθών και χρωμάτων.

Χαρακτηριστικά

Φώτα LED: Η λειτουργία φωτισμού LED του κράνους ILM είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του. Στο πίσω μέρος του κράνους βρίσκονται τα μεγάλα, έντονα κόκκινα φώτα LED. Το φως μπορεί να ρυθμιστεί και ο αναβάτης μπορεί να ρυθμίσει το φλας να ανάψει με μια συγκεκριμένη ταχύτητα. Τα φώτα LED κάνουν τον αναβάτη ορατό ακόμα και σε βαθύ χιόνι.

Το κράνος ILM Motorcycle Dual Visor Flip up Modular Full Face έχει τη δυνατότητα να αερίζεται τόσο από μπροστά όσο και από τα πλάγια, σύμφωνα με τον αναβάτη. Ωστόσο, ένα μειονέκτημα του να αφήνεις τον αεραγωγό ανοιχτό είναι ο θόρυβος του ανέμου.

Λουράκι για το πηγούνι: Το λουράκι πηγουνιού από πολυεστέρα προσαρμόζεται εύκολα και είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό. Ωστόσο, η δυνατότητα απελευθέρωσης έλξης επιτρέπει στο χρήστη να αφαιρέσει γρήγορα το κράνος.

Κράνος μοτοσικλέτας, AHR Run-M Full Face Flip up Modular

AHR Run-M Flip-up Full Face Μια εξαιρετική επιλογή για όσους θεωρούν ότι η οδήγηση είναι το πάθος τους και τα ταξίδια συχνά είναι ένα αρθρωτό κράνος μοτοσικλέτας. Όταν οδηγείτε ένα snowmobile, αυτό θα παρέχει στο κεφάλι του αναβάτη την καλύτερη προστασία. Με έξι αεραγωγούς, προσφέρει στον χρήστη του μια άνετη οδηγική εμπειρία. Οι οσμές που σχετίζονται με τον ιδρώτα βοηθούνται να ελέγχονται από τους αεραγωγούς.

Το ταξίδι του αναβάτη γίνεται πιο βολικό χάρη στην αντιβακτηριδιακή και προστατευμένη υφασμάτινη κατασκευή της εσωτερικής επένδυσης. Το ύφασμα απορροφά την άσχημη μυρωδιά του κράνους, εμποδίζοντας τους μύκητες και τα βακτήρια να προκαλέσουν δερματικές ασθένειες.

Χαρακτηριστικά

Υψηλή ποιότητα: Η AHR στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας των κρανών της και συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις DOT. Ο ποδηλάτης μπορεί να φάει ενώ φοράει το κράνος του εν μέρει χάρη στα βελτιωμένα χαρακτηριστικά.

Πόρπη γρήγορης απελευθέρωσης: Το κράνος έχει πρακτικό σχεδιασμό που το καθιστά απλό να το βγάλετε και να το φορέσετε. Η ευκολία αφαίρεσης και πλυσίματος της επένδυσης βοηθά τον χρήστη να καθαρίζει άνετα.

Βελτιωμένη αεροδυναμική σχεδίαση- Η πλειοψηφία των αναβατών έχει το ίδιο πρόβλημα θορύβου ανέμου. Ωστόσο, το AHR Run-design M’s προσφέρει μια ιδιαίτερη εμπειρία γιατί μειώνει τον θόρυβο του ανέμου.

Κράνος Μοτοσικλέτας ILM Full Face Street

Το εξαιρετικά λογικό κόστος του κράνους snowmobile ILM το κάνει πιο δημοφιλές στους αναβάτες και προσθέτει στον ενθουσιασμό του.

Μια αντικαταστάσιμη επένδυση χρησιμεύει ως κεράσι στην κορυφή για τους χρήστες με τη λογική τιμή της. Και πάλι, το κράνος ILM είναι πιο φιλικό προς το χρήστη λόγω του κουμπώματος γρήγορης απελευθέρωσης.

Χαρακτηριστικά

Στη σχεδίαση του κράνους χρησιμοποιήθηκε προηγμένη αεροδυναμική για να διασφαλιστεί ότι το κεφάλι του αναβάτη θα ταιριάζει ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες όταν κατέβαινε με ταχύτητα στο διακρατικό. Ωστόσο, λόγω της εξαιρετικά ελαφριάς φύσης του κράνους, που βοηθά στη ροή του αέρα από το κράνος, ο χρήστης δεν ενοχλείται από τον αέρα σε αυτό το σχέδιο.

Επένδυση: Ο χρήστης μπορεί να το ξεπλύνει μετά τη χρήση χάρη στην αφαιρούμενη επένδυση. Η επένδυση του κράνους ποδηλάτου δρόμου ILM Full Face Motorcycle Street Bike είναι, ωστόσο, στενή από μέσα. Δυστυχώς, το να φοράτε το κράνος για μεγάλο χρονικό διάστημα θα σας κάνει να νιώθετε άβολα. Ωστόσο, η επένδυση θα χαλαρώσει και θα ταιριάζει στο κεφάλι αφού φορέσετε το κράνος για είκοσι έως τριάντα ώρες.

Ως full-face κράνος, ο αναβάτης μπορεί να έχει κάποια προβλήματα που σχετίζονται με τη ζέστη το καλοκαίρι. Και ο σχεδιασμός του κράνους ILM έχει μια επιλογή αερισμού για να περάσει ο αέρας για να το αντιμετωπίσει.

O’Neal ενήλικες unisex εκτός δρόμου 2SERIES Headgear SPYDE

Το κράνος 2SERIES off-road σε στυλ ενηλίκων unisex από την O’Neal είναι ο ιδανικός σύντροφος για τους λάτρεις των αγώνων. Παρά το γεγονός ότι είναι το πιο οικονομικό μοντέλο O’Neal, εγγυάται ότι προσφέρει στον αναβάτη τη μεγαλύτερη προστασία σε οποιοδήποτε σενάριο snowmobile. Το κράνος είναι πραγματικά ελαφρύ και άνετο στη μεταφορά, καθώς και σε λογικές τιμές. Για άλλη μια φορά, το χωμάτινο ποδήλατο διαφημίζει το πλήρως διαμορφωμένο σχέδιο ABS Shell του.

Χαρακτηριστικά

Η επένδυση του μαύρου κράνους SPYDE πλένεται στο πλυντήριο. Έτσι, μετά τη χρήση του, ο χρήστης μπορεί απλώς να το ξεπλύνει.

Το O’Neal περιλαμβάνει πολυάριθμους αεραγωγούς στο κράνος επειδή ο αερισμός είναι σημαντικός για την άνεση του χρήστη σε οποιοδήποτε κράνος αυτοκινήτου. Η ροή αέρα και οι αεραγωγοί μπορούν να τροποποιηθούν από τον χρήστη για να ταιριάζουν στις προτιμήσεις του.

O’Neal 0817-514 Ολόσωμο κράνος Sierra II, Ενήλικες και Unisex

Το σαγηνευτικό σχέδιο του κράνους O’Neal Full-face Style Sierra II θα εντυπωσιάσει τον χρήστη με την πρώτη ματιά. Η εξωτερική γωνία του κράνους είναι χτισμένη με αιχμηρές άκρες, δίνοντάς του μια πιο σύγχρονη και ρομποτική εμφάνιση.

Αν και η προηγούμενη επανάληψη του κράνους O’Neal δεν είχε εγκριθεί από το DOT, αυτή είναι. Το κράνος είναι κατασκευασμένο από ακρυλονιτρίλιο βουταδιένιο στυρένιο και είναι εγκεκριμένο με DOT (ABS). Ως αποτέλεσμα, τοτο υλικό αυξάνει τη δύναμη και την άμυνά του.

Χαρακτηριστικά

Shell: Σε σύγκριση με το προηγούμενο σχέδιο του O’Neal, το κέλυφος αντιπροσωπεύει μια βελτίωση. Το τελικό σχέδιο του κελύφους έχει μια ρομποτική και φουτουριστική εμφάνιση. Η κλειδαριά Double-D, αντί για τυπικούς ιμάντες με κλιπ, είναι μια άλλη προφανής καινοτομία στο κράνος O’Neal σε σχήμα οβάλ.

Βάρος: Το σύγχρονο κράνος έχει ελαφριά κατασκευή. Ο ποδηλάτης θεωρεί ότι η μεταφορά του είναι πραγματικά άνετη και ζυγίζει μόνο 1500–1600 κιλά.

Δύο προσωπίδες παρέχονται στον πελάτη από το οβάλ σχήματος κράνος. Το ένα από τα δύο είναι έγχρωμο, ενώ το άλλο είναι καθαρό. Αυτό το κράνος Sierra II δεν έχει καμία πιθανότητα να θολώσει. Για άλλη μια φορά, το εξάρτημα δεν διαθέτει έναν έξυπνο μηχανισμό που θα δυσκόλευε το κλείδωμα της προσωπίδας στη θέση της.

Κράνος εξωτερικού χώρου για ενήλικες Full Face MX, AHR H-VEN20 DOT

Motocross ATV Dirtbike Outdoor BMX MX Full Face κράνος μοτοσικλέτας, AHR Adult Offroad…

Το κράνος AHR Full Face MX είναι ένα από τα καλύτερης ποιότητας, πιο προσιτά κράνη για snowmobile στην αγορά σήμερα. Το ακρυλονιτρίλιο βουταδιένιο στυρένιο (ABS) χρησιμοποιείται για την κατασκευή του κράνους με πιστοποίηση DOT, καθιστώντας το ελαφρύ και απίστευτα άνετο στη μεταφορά όταν κάνετε snowmobile.

Το πολυτελώς αποσβεσμένο AHR H-VEN20 προσφέρει στον χρήστη του την ιδανική λειτουργία αερισμού για τη διαχείριση της θερμότητας της κεφαλής. Το κράνος AHR διαθέτει αντικαταστάσιμα μαξιλαράκια αυτιών, όπως και άλλα κράνη υψηλής τεχνολογίας για snowmobile. Ο αναβάτης μπορεί να βγάλει το μαξιλαράκι και να το πλύνει όπως θέλει.

Χαρακτηριστικά

Κράνος Full Face MX για ενήλικες: Το πλαστικό ABS συνθέτει το κέλυφος του κράνους. Και πάλι, το υλικό κάνει το κράνος απίστευτα ελαφρύ, γεγονός που μειώνει σημαντικά την ταλαιπωρία του αναβάτη κατά την οδήγηση.

Το κράνος έχει μια σημαντική επένδυση EPS που προάγει την καλή ευελιξία. Από την άλλη πλευρά, οι επενδύσεις έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας αντιβακτηριακά πολυμερή. Θα εγγυηθεί την ποιότητα και θα προστατεύσει τον καταναλωτή από οσμές και βακτήρια.

Οι πολλαπλοί αεραγωγοί στο AHR H-VEN20 παρέχουν μια άνετη εμπειρία χρήσης και αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της θερμότητας της κεφαλής.

Κράνος 1Storm Full Face Motocross Off-Road

Η 1Storm δημιούργησε ένα Full Face κράνος ως μέρος της πιο πρόσφατης συλλογής της για χρήση σε μοτοκρός και εκτός δρόμου. Το ελαφρύ κράνος που κυκλοφόρησε πρόσφατα έχει αεροδυναμικό σχήμα.

Για την άνεση και την ασφάλεια του χρήστη, το εσωτερικό τμήμα έχει επιπλέον χοντρή επένδυση. Και πάλι, το παχύ μαξιλάρι μπορεί να απορροφήσει την υγρασία και να κρατήσει το δέρμα του αναβάτη στεγνό τραβώντας το μακριά από το δέρμα. Επιπλέον, ένα γυαλιστερό φινίρισμα καλύπτεται επίσης από το κράνος Full Face. Η γυαλάδα προστατεύεται από προστασία UV, ώστε να μην ξεθωριάζει γρήγορα.

Χαρακτηριστικά

Φόδρα: Όπως έχουμε ήδη σημειώσει, η επένδυση του κράνους προστατεύεται από ένα ουσιαστικό μαξιλαράκι που χρησιμεύει για να απομακρύνει τον ιδρώτα του προσώπου. Επιπλέον, το δέρμα θα είναι παγωμένο και ξηρό ως αποτέλεσμα της απορρόφησης της υγρασίας.

Σχεδιασμός: Το κράνος 1Storm έχει ένα πολύ ευέλικτο σχέδιο που θεωρείται ένα από τα καλύτερα. Ανάμεσα στο κράνος μοτοκρός εκτός δρόμου και στο συμβατικό κράνος full-face, το 1Storm προσφέρει ένα σχέδιο. Ο φωτεινός συνδυασμός χρωμάτων των κρανών εκτός δρόμου καθιστά πιο εύκολη την ταξινόμηση της εργασίας οποιουδήποτε για χρήση εκτός δρόμου. Το κράνος 1Storm Dual Sport Motorcycle Motocross off Road Full Face, από την άλλη πλευρά, διαθέτει σχεδιασμό διπλής προσωπίδας και ευρύτερο άνοιγμα των ματιών για καθαρή ορατότητα.

Modular Full Face Racing Flip-up κράνος μοτοσυκλέτας

Το YEMA YM-926 έχει εξαιρετικό σχεδιασμό και είναι αρκετά ανθεκτικό για ποδηλατικά ταξίδια με περιορισμένο προϋπολογισμό. Η εξαιρετική ποιότητα του κράνους με φουτουριστική εμφάνιση το καθιστά μια πιο συναρπαστική επιλογή για όλους τους διαφορετικούς τύπους πελατών.

Οι αεραγωγοί του κράνους του snowmobile μπορούν να ρυθμιστούν από τον χρήστη για να το τοποθετήσουν όπως χρειάζεται. Το κράνος YEMA YM-926 Motorbike Street Bike Racing Flip-up έχει πιστοποίηση DOT, κάτι που είναι άλλο ένα φανταστικό χαρακτηριστικό.

Χαρακτηριστικά

Κέλυφος: Το YEMA YM-926 είναι κατασκευασμένο από κοχύλια ABS, όπως κάθε άλλο κράνος για snowmobile, καθιστώντας το πιο ανθεκτικό. Για άλλη μια φορά, η αεροδυναμική του πλαισίου και το σχήμα του κεφαλιού του αναβάτη συνεργάζονται όμορφα.

Υπάρχουν μερικές οπές εξαερισμού στο κράνος για τη διατήρηση του αερισμού. Ο αναβάτης μπορεί να προσαρμόσει τους αεραγωγούς στο επιθυμητό επίπεδο άνεσης επειδή είναι μεταβλητοί. Οι αεραγωγοί βοηθούν επίσης στο να διατηρείται το εσωτερικό του κράνους στεγνό και δροσερό.

Πλαίσιο: Το πλαίσιο διατηρεί ένα κατάλληλο μέγεθος που δεν είναι ούτε πολύ μεγάλο ούτε πολύ μικρό. Εφαρμόζει καλά στο κεφάλι και έχει επαρκή χώρο για να στερεωθούν τα γυαλιά.

Το κράνος για ενήλικες της σειράς Slick O’Neal 0200-S14 2 (Μαύρο/Γκρι, LG)

Το κράνος ενηλίκων 0200-S14 2 Series από την O’Neal, το νεότερο προϊόν τους, είναι ένα από τα πιο μοντέρνα κράνη για χωμάτινα ποδήλατα. Η τιμή του unisex κράνους είναι πολύ χαμηλή χωρίς να θυσιάζει το υψηλό διαμέτρημα. Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες βρίσκουν το αποτέλεσμα του σχεδιασμού ελκυστικό.

Για άλλη μια φορά, ο O’Neal είναι γνωστός για την κατασκευή κράνη ποδηλάτων με τον καλύτερο εξαερισμό και η σειρά 0200-S14 2 είναι του ίδιου διαμετρήματος. Λόγω της κατασκευής του κελύφους ABS, το κράνος προσφέρει στον χρήστη την καλύτερη προστασία. Επομένως, δεν υπάρχει ανησυχία για την ανθεκτικότητα του προϊόντος.

Χαρακτηριστικά

Κέλυφος: Η σειρά O’Neal 0200-S14 2 είναι κατασκευασμένη από πολυανθρακικό με κέλυφος ακρυλονιτριλίου βουταδιενίου στυρενίου (ABS). Η χρήση και των δύο υλικών κάνει το κράνος πιο σκληρό και πιο προστατευτικό.

Η επένδυση είναι αποσπώμενη και πλένεται, επομένως εάν ο χρήστης αισθανθεί οποιαδήποτε ενόχληση με την εσωτερική επένδυση, μπορεί απλώς να την αφαιρέσει και να την πλύνει. Η επένδυση γίνεται πιο υγιεινή και βολική από το γεγονός ότι μπορεί να πλυθεί.

Στο κράνος περιλαμβάνονται πολλαπλοί αεραγωγοί για να το διατηρούν αεριζόμενο και δροσερό. Και πάλι, το εσωτερικό μαξιλάρι παραμένει στεγνό ως αποτέλεσμα της ικανότητας των αεραγωγών να επιτρέπουν αερισμό. Ο σχεδιασμός είναι πιο φιλικός προς το χρήστη, επειδή ο αναβάτης μπορεί να προσαρμόσει τον αεραγωγό για να διατηρεί το κράνος αρκετά δροσερό.

Πρόσφατη ανάρτηση

Έχετε οποιαδήποτε ερώτηση;

Στείλτε μας ένα μήνυμα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Κατηγορίες